31.12.2013

Lupauksia

 Kuva: Pinterest

Vuoden viimeinen päivä lähenee vauhdilla kohti loppuaan ja vuosi 2014 jo kolkuttelee ovella. Vuosi tuo tullessaan isoja muutoksia meidänkin arkeen, kun itse suuntaan jälleen töihin loppiaisen jälkeen. En kuitenkaan tee vielä täyttä viikkoa, niin jää enemmän aikaa olla omien rakkaiden kanssa.

Koska töihinpaluu sellaisenaan on jo tarpeeksi iso muutos, en aio luvata mitään kauhean mullistavaa uudelle vuodelle. Laihtuminen olisi tosi kiva juttu, herkut täytyisi jättää vähemmälle, urheillakin pitäisi...  Mutta sen sijaan, että sitoudun mihinkään tällaiseen suurempaan elämäntaparemonttiin, lupaan tehdä muutaman jo kaaaaaauan roikkuneen keskeneräisen jutun valmiiksi. Tässä tulee!


Lupaan, että tämä projekti etenee! Tästä nurkkauksesta on tarkoitus tehdä työ-, askartelu-, piirtely- ja kaiken kivan puuhastelunurkkaus. Ensimmäinen vaihe on saada valmiiksi tuo jo aloitettu seinän tapetointi vanhoilla lehdillä.

 Lupaan tehdä tämän käsityön loppuun. Nuppusen peitto on langanpäättelyitä vaille valmis. Jaksaa ja jaksaa ja jaksaa!

 Lupaan tehdä tälle lasten leikkihuoneen kaapille jotain! Tämä harmaankalpea väripinta odottelee sopivaa sävyinspiraatiota. Vai päällystäisikö sen jollain? Kaapissa on myös aika isoja ruhjeita ja pintalohkeamia (jotka eivät näin kaukokuvauksella näy...), jotka täytyisi saada fiksattua. Ainakin sen verran, etteivät lapset revi vaatteitaan kaappiin ja saa tikkuja sormiinsa ;)

Lupaan vähentää tavaraa! Projekti aloitetaan siitä, että liian pienet lastenvaatteet saavat lähteä kiertoon. Näissä pinoissa vain eilenillalla kaapista kahmaistut pienet vaatteet. Kolme lasta vaihtoivat kaikki kerralla uuteen vaatekokoon, joten näitä pinoja on vielä lisää...

Muutama pieni pinnallinen lupaus. Ne henkilökohtaisemma lupaukset kerronkin sitten pienemmillä foorumeilla ;) Mutta toivon, tällä julkisella blogiuhoamisella saisin näitä pikkuprojekteja vietyä eteenpäin.

Nyt on aika tehdä viimeiset valmistelut ennen meidän uudenvuoden juhlintaa. Uunissa on "pulled pork" jo viidettä tuntia, seuraavaksi teen vielä "coleslaw'n". Argh, mitä ne ovat suomeksi... Nyhtöpossu ja porkkanakaalisalaatti siis :) Lasten herättyä unilta, nappaamme ruuat kainaloon ja suuntaamme ystävien luo juhlimaan uutta vuotta lasten ehdoilla, syömisen, ulkopaljuilun sekä muutaman raketin merkeissä. 

"We will open the book. Its pages are blank. We are going to put words on them ourselves. The book is called Opportunity and its first chapter is New Year's Day." - Edith Lovejoy Pierce


Hyvää uutta vuotta!

Kuva: Pinterest

10 kommenttia:

 1. Hyviä lupauksia! Johonkin tuon kaltaiseen vois itekin ryhtyä! Keskeneräiset projektit valmiiksi ja tavaran vähentämistä! No, kirppareilla käymisestä ei pysty kyllä luopumaan mutta jos kuitenkin kriittisemmällä silmällä katselis sitä JO nurkissa olevaa rompetta.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään pysty luopumaan mm. kirppiskierroksista - ajatuskin puistattaa ;) Mutta jos pyrkii aina uuden tilaltakin laittamaan vanhaa pois, niin säilyy hyvä tasapaino.

   Poista
 2. Ihana tuo seinä!!!
  Ja oikein hyvää uutta vuotta 2014!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Työn alla vielä, mutta hyvä siitä tulee :) Hyvää tätä vuotta sinne myös!

   Poista
 3. Jos lähtisin itse tuunailemaan tuota lasten leluhyllykköä, niin kävisin poimimassa tapettinäytteitä rautakaupoista. Varmaan saisi juuri sopivia palasia tuohon hyllykköön, jokaiseen koloseen erilainen :) Alaovet ja laatikot ehkä maalaisin omalla värillään. Ja sitten vetimiksi pyöreitä, herkullisen värisiä posliininuppeja?
  Tulin ihastelemaan teidän sienivaloja :) Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jesh, loistoidis! Samaa ajatusta olen miettinyt itsekin. Täytyy kuitenkin tuumailla vielä, homma ei ole siis edelleenkään edennyt ajatusta pidemmälle ;) Hyvää uutta vuotta sinne myös!

   Poista
 4. Hyvää tätä vuotta ja tsemppiä työelämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Samoin sinne myös hyvää kuluvaa vuotta :)

   Poista