21.2.2014

Etsivä löytää vol. 2


Minullahan on aina jokin pakkomielteinen päähänpinttymä kirppisaarteesta, jonka kuva silmissä kiiluen koluan lävitse kirpputoreja. Joku teistä saattaa muistaa pakkomielteeni sienijakkarasta, ja siitä kuinka päämäärätietoinen metsästykseni lopulta tuotti tulosta (klik!).

Sienijakkaran jälkeen kehitin pakkomielteen Ebba Masalinin kuvittamasta mustapohjaisesta opetustaulusta. Kasvilla ei niin väliä, kunhan se olisi Ebban tuotantoa. Muutama opetustaulu on kirpparilta silmiini osunut, mutta joka kerta aihe on mennyt vähän sivuun. Kärpänen, ameeba, uskonnolliset taulut...

Tietenkin valjastin tähän pakkomielteeseen ystäväni sekä puoli sukua. Sehän kannattaa aina, sillä lopulta taulu löytyikin välikäsien kautta. Tässä se nyt on. Minun ikioma Ebba Masalin! Peltoherne. Voi jee!

11 kommenttia:

 1. no sulla käy hyvä tuuri, tai sitten etsivä löytää :))

  VastaaPoista
 2. Hieno opetustaulu!! Ja niin suloinen tuttisuu♥

  VastaaPoista
 3. Eikä, ja vieläpä herne! Ihana!
  Mäkin haluan!!!

  VastaaPoista
 4. Se on todella kaunis taulu! Olen vakuuttunut, että aina löytää, mitä kovasti toivoo;)

  VastaaPoista
 5. Onnea-kaunis on.tahtois niin löytää myös omansa.monesti vaan hinta on aiiiika suolainen.

  VastaaPoista
 6. Oujee! Pitkän etsinnän päätös on aina niin jumalattoman tyydyttävää :D Itsellä pakkomielteinen etsintä just siitä tietynlaisesta 50-luvun nojatuolista on kestänyt jo varmaan 2 vuotta..

  VastaaPoista
 7. Toi on ihana ja oot onnekas! Mulla on myös kirpparipakkomielteitä ja Ebban taulu on yks niistä - vielä löytämättä. Kyllä se vielä joskus kolahtaa, kun muitakin onnistumisia on tullut :)

  VastaaPoista
 8. Se mitä etsii usein tulee eteen..joskus siihen menee vain aikaa.

  VastaaPoista
 9. Oijoi, hurja määrä kommentteja ja pari ihan uuttakin tuttavuutta. Kiitos, kun jaksatte käydä kommentoimassa, päivän piristys aina lukea näitä! :)

  Olen edelleen ihan onnesta soikeana tuosta opetustaulusta. Kyllähän näitä huutonetissäkin aina silloin tällöin vilahtelee, mutta kuten Peppi totesi, niin hinnat tuppaavat kohota suolaisiksi...

  Toivotan teille kaikille muillekin kirpparionnea, kyllä sieltä vaan aina silloin tällöin niitä aarteita osuu itsekunkin kierrosten varrelle :)

  VastaaPoista
 10. p.s. Mun seuraava kirppispakkomielteeni on taas kehittymässä... Jotain uutta on taas keksittävä tilalle! ;)

  VastaaPoista
 11. Kannatan näitä kirppispakkomielteitä :) ja etsivä löytää!!!!

  VastaaPoista