4.2.2014

Haaveissa vain

 Olisiko tässä sittenkin se meidän kuuluisa keittiön tapetti?
Kuva: Ellos

Tiedättekö sen tunteen, kun kaikki on valmiiksi suunniteltu keittiöremonttia varten, ja tapahtuukin jotain yllättävää ja suuri osa rempparahastosta valuu sormien läpi jonkun muun korjaukseen? Minä tiedän! Olen tästä asiasta polkenut jalkaa lattiaan kiukkuspäissäni, mutta tällaista tämä elämä vain välillä on. Yllättäviä käänteitä sattuu. 

Tämän verran valotan kulissien taakse, jos joku ihmettelee että missä se keittiöremppa oikein viipyy. Tapetteja kun täällä ennen joulua kovasti jo pyörittelin. No, nekin tapettivalinnat on taas ehditty tässä kyseenalaistamaan moneen kertaan. Ehkä se mustapohjainen tapetti ei sittenkään ole ihan meidän juttu tai sitten on. Hmmm. Joka tapauksessa tämän kirjoituksen ensimmäisessä kuvassa näkyvä tapetti on myös hartaassa harkinnassa. Aikas kiva tämäkin vaihtoehto! Jos käännetään tilanne positiiviseksi, niin tässähän saatiin vielä harkinta-aikaa tapettivalinnoillekin ;)

Pinterest on muuten oiva paikka haaveilla vaikkapa siitä toteutumattomasta keittiörempasta. Tässä kuvakavalkadin verran keittiöhaaveita ja kivoja yksityiskohtia, osaa sovelletaan sitten joskus hamassa tulevaisuudessa siihen meidänkin keittiöömme. Se elää ja jalostuu edelleen siellä haaveissa.

Poppelinan keittiöhaaveita ja kaikkea muutakin kivaa voi kurkkia blogin Pinterest-tililtä, joka siis löytyy klikkauksen takaa (klik klik!).

Kaikki kuvat: Pinterest, www.pinterest.com/poppelina


14 kommenttia:

 1. Tiedän ton tunteen, priorisointi näissä kodinlaitto-asioissa ei oo kivaa, olis kiva saada kaikkee ja nopeemmin mieluummin, mutta kun nämä asiat on niin hiivatin hitaita. Me täällä myös juuri mietitään, että mitä remonttia tehdään mihinkin aikaan vuodesta ja tänä vuonna ollenkaan, kun muutakin tarttis tehdä ja muitakin rahanreikiä kyllä on...Ihana tuo tapetti, yllättävä Ellos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen juuri tuollainen, malttamaton. Mutta ei auta malttamattomuus, kun kukkaro tyhjenee toisaalle... Eikös ollutkin yllättävä paikka bongata kaunis tapetti! :)

   Poista
 2. Peukutan tuon tapetin puolesta. Ihku! Monia ihania ideoita noissa kuvissa.
  ps. Mahtava prinsessalinna. Tarttee varmaan vähän matkia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti on tilattu, rullat ovat saapuneet. Yksi askel otettu uutta keittiötä kohti :)

   Rinsessalinna oli kiva projekti, ehdottomasti tuotantoon!

   Poista
 3. No teette keittiörempas sitten myöhemmin...näitä aina sattuu...vaikka tiedän kyllä miten tuollainen harmittaa!
  Aivan ihania inspiskuvia.:)

  VastaaPoista
 4. Tiedän oikein hyvin :) Siksi en viitsi enää blogissakaan pahemmin kirjoitella suunnitelmista... Ne venyvät ja vanuvat ja kun aikaa on mennyt vuosia, ne ehtivät muuttumaankin. Mutta minkäs teet. Jospa se onkin hyväksi? Pakko olla. Ehtii ainakin suunnittelemaan kunnolla, ja hyvin suunniteltuhan on puoliksi tehty ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo suunnittelu tosiaan ainakin tulee tehtyä huolella ;) Mahtavaa, että täältä blogimaailmasta löytyy vertaistukea!

   Poista
 5. Iiik, mitä keittiökuvia!
  Täytyypä käydä kurkkimassa Pinterestistä lisää ihania kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinterest on kyllä ihanan koukuttava paikka! :) Sinne vaan!

   Poista
 6. Heippa. Aivan ihania keittiö kuvia. Meille tehtiin keittiöremppa kun ostettiin talo...nyt tuntuu, että uutta kehiin vaan. Kulutus on ollut melkoista kun tyttö paiskii keittiönovia. Väriliidut käsissä juostaan ja sohitaan seiniä..iiks Ritolan tapetit. Remonttia ja uutta remonttia..siinä se sykli on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohan siinä remontissa tosiaan aina on, kun jotain saa valmiiksi, alkaa seuraava nurkka jo taas kaipaamaan remppaamista. Loputon kierre :)

   Poista
 7. Mitä keittiöitä! Niin kauniita ja värikkäitä, just makuuni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne vaan pönkimään lisää ihanuuksia Pinterestiin :)

   Poista