16.3.2014

Eräänä sunnuntaina

 

Aika katkaista jälleen luvattoman pitkään jatkunut blogihiljaisuus. Sen rikkokoon blogikirjoitus ihan tavallisesta sunnuntaihetkestä. Tavalliset hetket ja tavallisen arjen pyörittäminen ovat meidän elämämme olennaisinta sisältöä juuri nyt, aika ja energia ei tahdo riittää nyt mihinkään muuhun. Mutta ei se haittaa, sillä tavallinen on kivaa. Arki on hauskaa.

Tämän sunnuntain kohokohtia oli kahdenkeskinen hetki Rinsessan kanssa, kun pikkuiset vielä nukkuivat päiväuniaan. Laitoimme kynsilakkaa ja kynsilakan kuivumisen jouduttamiseksi neitokainen pyörähteli pitkin olohuonetta. Tuohon menoon lähti mukaan myös päiviuniltaan herännyt vahtikoira.

Tämän kaunistautumishetken jälkeen veimme pikkuiset mummilaan ja lähdimme ihan kahdestaan PompDeLux -kutsuille. Voi mitä ihanuuksia siellä olikaan, ei tullut ihan halpa keikka... Täytyyhän sitä lapsilla vaatetta kesäksi olla ;)








7 kommenttia:

 1. Voi miten kauniita kuvia, kertakaikkiaan <3 Ja totta, että usein niitä kauniimpia ja arvostetumpia hetkiä on ne kiirettömät arkihetket. Kun vain osaisi keskittyä niihin ja olla niistä kiitollinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopas muuta! Arki on kivaa ja kaunista, täytyy vaan osata välillä nautiskella pyykki- ja tiskivuoren keskellä :)

   Poista
 2. meilläkin vietetään neidin kanssa noita kynsi hetkiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ihan täydellisiä äidin ja tyttären välisiä laatuhetkiä :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tykkään kans kovasti. Ostin näitä kaksin kappalein taannoiselta naapuriltani hänen halutessa keventää muuttokuormaansa. Köyhdyin kymmenen euroa ja sain täydelliset tuolit :)

   Poista
 4. Tuli mieleen omat vastaavat mukavat hetket muutamia vuosia sitten. Tervetuloa seuraamaan elämänmenoamme. ;) Auringon pilkahduksia päiviinne! tuikku

  VastaaPoista