31.3.2014

Kevään merkkejä


Ihana aurinkoinen kevätilma on viekoitellut ulkosalla. Tämä postaus vie teidät kuitenkin sinivuokko- ja leskenlehtikuvien sijaan keväisiin tunnelmiin meidän kotikoloon. 

Kevään täytyy näkyä myös kotona, vähintäänkin värien muodossa. Tässä teille yksi täysin turhanpäiväinen blogipostaus, kuvakavalkadi  väriläikistä. Aurinkoista viikon jatkoa kaikille! Tennarit rivissä, kevät saa tulla.

Ihastelin tätä kuvan perhosjulistetta Jaanan Hattaralandia-blogissa, ja Jaana ihasteluni innoittamana tarjoutui välittämään minullekin moisen ihanuuden. Nyt perhoset liitelivät näkyvälle paikalle olohuoneeseen. Kiitos vielä, Jaana, juliste on täydellinen!


 Pakko esitellä täällä blogistaniassa näitä täydellisiä jatkojohtoja, pieniä arjen piristeitä. Näitä kangaspäällysteisiä jatkoroikkia ei tarvitse piilotella, ovat pirteitä ja kivannäköisiä. Näitä myy mm. Clas Ohlson. Itseltäni löytyy tämän aniliininpunaisen lisäksi myös mustavalkoinen jatkojohto. Perhostaulun takana pinkin johdon päässä latautuvat kätevästi kännykät ja tabletti. 

8 kommenttia:

 1. Kaunista ja keväistä! Perhostaulu on upea! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos jatkojohtovinkistä!
  Ihanan keväisiä kuvia ja pehoset näyttävät kotiutuneen oikein hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Clasu on kyllä välillä melkoinen löytötavaratalo :) olen kyllä niin iloinen noista perhosista - bongasin sieltä Pompotin verkkokaupasta nyt myös kärpäsjulisteen, vielä on tilaamatta, mutta kovasti polttelee :)

   Poista
 3. Oi just kirjotin tennareista. Sitten etsin uusia blogeja ja päädyin tänne. Löysin sinun tennarikuvan. Teillä on myös samanmoinen perhostaulu, mitä meillä on sulka- ja vihannestaulu. Selaampa blogia siis alapäinkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että löysit tiesi tänne, tervetuloa toistekin :) täytyypä käydä tutustumismatkalla sinunkin blogissasi!

   Poista
 4. Ihana perhostaulu siis todella. Minulla on menossa koti kuntoon pienellä budjetilla ja valmiiksi olen katsellut kaikkea sellaista edullista ja hauskaa piristettä kotiin ja noi jatkojohdot ovat sillä listalla. Kaikki vanhat rumilukset pois ja nättiä tilalle. Sitä kaipaa niin väriä! Ajattelin ottaa kaiken irti tästä pääsiäisestä ja tulevasta vapusta ja oikein viipyillä näissä värikkäissä tunnelmissa. Koristelen kodin ja annan kaiken olla pidempään kuin yleensä. Varmasti johtuu siitäkin, että talossa on pieni tyttö. Muistaakseni joulukin taisi olla kk pidempi kuin yleensä. Hih. Talo on muuttumassa Huvikummuksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo alempi kommentti oli siis tarkoitettu vastaukseksi tähän :)

   Poista
 5. Huvikumpu kuullostaa hyvältä! Kevät on itselläni sisustuksessa kans melkoista värien tykitystä, vaikka en kyllä muutenkaan ole mikään hillitty sisustaja. Juhlapyhät on ihan liian lyhyitä, joten niitä voi hyvin venyttää kummastakin päästä :) mulla on vieläkin joulutähti olohuoneessa... ;)

  VastaaPoista