23.3.2014

Räsymattotyyny ja sunnuntaivillit


Minulla on pyörinyt pari räsymattoa nurkissa vaihdellen roolia kynnysmatosta vessanmatoksi ja keinutuolin alusmatosta keinutuolin päälliseksi. Oikein eivät ole paikkaansa löytäneet. Sain yhtäkkisen inspiksen tekaista matoista lattiatyynyt.

Ajatus räsymattotyynystä on ollut mielessä monesti, mutta nyt sattui kerrankin olemaan kysyntää, tarvikkeet sekä aikaa näpertelyyn sopivasti tyrkyllä. Lapset tykkäävät kovasti makoilla lattialla ja tehdä kuperkeikkoja tyynykasoissa. Nämä tyynyt ovat nyt virallisesti lasten lattialla meuhuamiseen tarkoitetut tyynyt. Saa temppuilla ja touhuta ihan vapaasti. Siitähän se kuperkeikkasirkus sitten lähtikin.

Ohessa muutama muukin räpsy tältä päivältä. Mukavaa pian alkavaa viikkoa itse kullekin!
Pieninkin halusi osallistua kuperkeikkailuun :)

 Kirpparilta löytyivät nämä ihastuttavat punaiset nahkakengät kuopukselle. Ne jalassa onkin teputeltu koko viikonlopun ajan. 


Ystävältä lahjaksi saatu palapelisuklaa koki loppunsa sunnuntain kahvipöydässä. Herkullista ja kaunista!

9 kommenttia:

 1. Raikkaat tyynyt ja varmasti mieluisat lapsille :). Ja huisin suloiset punaiset kengät löysit! Ja mikä suklaa, ei taida Suomesta löytyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutkin vielä tuota käärettä ja on kuule ihan kotimaista tuotantoa. Petris chocolate room Fiskarsissa paikantui valmistajaksi. Täältä löytyy lisätietoa valmistajasta ja myyntipisteistä: http://petris.fi/ - ostoksille ja herkuttelemaan! :)

   Poista
 2. Kivat tyynyt! Ja aivan ihastuttavat kengät :)

  VastaaPoista
 3. Voi ihanuutta noita lapsia <3 Vauhti päällä :) Meidän kuopus vauva on nopealla vauhdilla venahtanut pian 7 vuotiaaksi mutta leikit maistuu vielä,kuperkeikkailukin :)

  VastaaPoista
 4. Mitäs isot edellä sitä pienet perässä..:)
  Kivat tyynyt tulikin!

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtavat tyynyt ja hauskat kuperkeikkailijat!

  VastaaPoista
 6. hei. hienot tyynyt. en olekaan ennen käynyt blogissasi. hienoja kuvia ja ihania värejä.

  VastaaPoista
 7. Etsin ideoita terassin istuintyynyiksi. Noi räsymattotyynyt olis kivat. Täytynee alkaa etsimään sopivia mattoja :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos taas hurjasti kaikille kommentoijille. Onpas vaan aina niin kivaa, kun täällä on kommentteja odottamassa, näistä tulee aina kovin hyvälle päälle!

  Nuo räsymattotyynyt oli kyllä sen verran kiva kokeilu, että taas sormet syyhyää tehdä lasten yläkerran huoneisiinkin pari mattotyynyä. Loistava idea, Emilia, tehdä tällaisia tyynyjä terassille! Hmm, täytyy itsekin laittaa harkintaan :)

  VastaaPoista