15.5.2011

Kuisti

Lupasin jo viime viikolla postata jotain remppakuulumisia, joten nytpä laitan niitä pikaisesti muutamalla kuvalla ryyditettynä.

Kuten olen aiemmissa bloggauksissani kertonut, niin työn alla on talomme yläkerran käyttöönotto. Talon yläkerrassa sijaitsee "kesähuone", yläkerran aula sekä kaksi makuuhuonetta. Alakerran kuisti, kesähuone (= yläkerran kuisti), aula sekä rappukäytävä yläkertaan ovat olleet eristämättömiä kylmiä tiloja. Viime kesänä kuisti purettiin "ruotoasteelle", ja seiniin sekä kuistin alapohjaan tehtiin eristys. Samalla vaihdettiin kuistin ikkunat ja ovet (vanhat ikkunalasit olisi ollut kiva säilyttää, mutta olivat yksinkertaisia...) sekä rakennettiin runko terassille sekä parvekkeelle.

Talven tultua kuistihommat hiljenivät, mutta nyt kevätilmoilla hommaa on jatkettu mm. parvekkeen pohjan sekä terassin parissa. Tänä viikonloppuna mieheni on pakertanut yläkerran rappukäytävän seinien levytyksen parissa sekä "kesähuoneen" katon eristyshommissa. Kesähuoneesta, joka sijaitsee muutaman rappusen alempana kuin muu yläkerta, on kulku rakentamallemme parvekkeelle.

Tässä kuvia ennen remonttia sekä tilanteesta tällä hetkellä. Paljon on vielä tehtävää tässäkin, mutta kyllä näistä kuvista jo edistysaskeleet on havaittavissa :)Terassin kaide alkaa hahmottumaan

Ulkokuistista tulee yhtä leveä kuin uusi parvekekin ja ulkokuistilta tehdään parin rappusen askelma terassille. Vanhat rappuset jäävät ulkokuistin alle. Vaikka homma onkin vielä pahasti kesken, näen itseni jo kesäiltoina keinumassa ulkokuistilla kattoon kiinnitettävässä rottinkikeinussa, jonka bongasin talomme ulkorakennuksesta romujen keskeltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti