13.9.2011

Ruusutapettia

 
 Vessa kaipaa ruusutapettia

Pohdinnan alla on viime päivinä ollut meidän alakerran vessan tapetti. Vessassa tehtiin remontti silloin, kun muutimme taloon eli reilu 2 vuotta sitten. Tuolloin tapetiksi valkoisen seinälaatan seuraksi valikoitui kiireessä edellisen talomme rempasta jäljelle jäänyt ruskea "jämätapetti". Nyt kahden vuoden jälkeen tapetti on täynnä inhottavia läikkiä mm. hiuslakasta, ja tuo ruskean sävykin tuntuu nyt niin kovin tylsältä.

Viikonloppuna kävimme äitini kanssa Värisilmässä katsomassa vaihtoehtoja ja ihastuimme molemmat Borås-tapettien Bohème-malliston ruusutapettiin. Tänään taas kävin kilpailevassa rautakaupassa tsekkaamassa heidän mallistonsa ja siellä silmää hiveli Eijffingerin En Bisou -malliston lintu- ja ruusukuvioitu tapetti. Nyt sitten tuumaillaan ja zoomaillaan, että kumpaa laitettaisiin!? Joka tapauksessa melkoinen ruusuinen väripirskahdus olisi vessan seiniin tulossa :) Valitettavasti nämä kuvat eivät ihan tee oikeutta tapetin kauniille kuvioille, tämä kuva napsaistu iPhonella.

Eijffingerissä on omaan makuuni uppoavat hallitsevat värit, limenvihreä ja vaaleanpunainen, kun taas Boråsin plussana on hauska pilkullinen tausta ja lattian ruskeisiin laattoihin sopivat ruskeat ruusut. Vaikeaa on, mutta ehkä ajatus tästä lähtee kirkastumaan...

P.S. Noita Borås-tapettien ruusuja oli muissakin kauniissa sävyissä. Esittelen vielä tässä alla mielestäni aivan täydellisen tapetin pienen tytön leikkimökkiin :)

6 kommenttia:

 1. Kauniita tapetteja. Erityisesti tuo Eiffinger.I like it!

  VastaaPoista
 2. Moi Summer! Kiva, kun kävit kommentoimassa :) Alan itsekin kallistua tuon Eijffingerin suuntaan. Tuo toinen ruusu on ehkä aavistuksen liian "romanttinen" makuuni.

  VastaaPoista
 3. Sininen tapetti on "varma valinta" variensa puolesta. Ja sit siina on niita pilkkuja... ;)

  Mutta toi toinen on ravakampi, ja onhan sulla nytkin siella limea ja hyvalta nayttaa. Taa Eiffinger tapetti itseasiassa antaa sulle luvan jatkossakin leikitella vareilla, joten go for it :) Tulee paljon mielenkiintoisempi vessa!

  VastaaPoista
 4. Blogissani on Sinulle tunnustus!

  VastaaPoista
 5. Minäkin laitoin sinulle tunnustuksen! Ihana blogi!

  VastaaPoista
 6. Kyllä se on nyt kuulkaa päätetty. Huomenna menen hakemaan Eijffingeriä ja vessa saa sitten uuden ilmeen. Can't wait! Kiitti myös Eryahille puoltoäänistä ;)

  Kewa ja Mun Tekemä, kiitän ja kummarran kovasti kivoista blogitunnustuksista!

  VastaaPoista