10.9.2012

Syysvaloa ja -väriä


 Väripallot

Kun jotain oikein kovasti tahtoo, niin sen sitten ehkä joskus saa... Tällä kertaa minulle kävi niin, että kesällä kovasti tahtomani La Case de cousin Paul -valosarja kotiutui meille jo jokin aika sitten. Näitä valopalloja on vilahdellut aika tiiviisti muissakin blogeissa ja monessa sisustuslehdessä. Enkä kyllä yhtään ihmettele, sillä pirteitähän nuo ovat.


Ostin sen kaikista iloisimman värisen valosarjan, Mangeiran, ja nyt mieleni halajaa myös kotiuttaa eri sävyisistä vaaleista palleroista koostuvan valosarjan, joka toimisi jouluvalonakin. Olisin linkittänyt näytille, mutta olivat näemmä Stockankin verkkokaupasta yhtä valosarjan väriä lukuunottamatta loppuneet. Ilmeisen suosittuja siis :)

Toinen kesällä tehty hankinta syyspimeyden piristykseksi on Facebookin kautta ostettu mainosvalokirjain. Tämä on ensimmäisiä varsinaisia hankintoja meidän pikkumiehen huoneeseen. Mieheni lupasi viritellä valokirjaimen sisään vielä lampun, niin saadaan tästä poikaselle hauska valaisin hänen omaan valtakuntaansa.


Lisäksi olen viime aikoina pyöritellyt kovasti Tikkurilan värikarttaa. Hankintalistalle tällä kertaa tuli syksyyn sopivasti "valkea kuulas" sekä kesää ja aurinkoa kaihoava "capri". Mitä näistä purkeista seuraa, siitä kerrotaan sitten taas joku toinen kerta... :)


Loppuun vielä syksyn kauneinta valoa. Kynttilät, love them!

5 kommenttia:

 1. Ihania palleroisia, on nämä loppukesän pimenevät illat vaan aikasta kivoja valoille ja kynttilöille. Tuli kiva fiilis postauksestasi, taidanpa tänään viritellä hieman tunnelmaa meidänkin kotiin :)

  Värikästä syksyn alkua!!!! ♥

  VastaaPoista
 2. Ihania pieniä uusia juttuja :) Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 3. Oi, kauniit valot! Itse "himoitsin" myös noita ja jostain verkkokaupasta katselin, mutta olinpa unohtanut... Pitääkin palautella mieleen. ;) Kauniita kuvia, ihana tunnelma teidän kotona.

  VastaaPoista
 4. Oih, minäkin olen himoinnut noita valoja! Mä voisin varmaan muuttaa teille asumaan, niin samanlainen maku meillä tuntuu olevan monessa asiassa. :)

  Kirjaimet tuntuvat olevan nyt kovin haluttuja, eli tosi vaikea löytää. Onneksi olet löytänyt omasi.

  Minunkin täytyy laitella kynttilät lasipurkkeihin! Miksen ole sitä aiemmin keksinyt! Tähän saakka olen vältellyt kynttilöiden polttamista, super-uteliaiden kissojen takia. Pari kertaa on meinannut viikset kärventyä.

  VastaaPoista
 5. Kiitos taas kommenteista <3 Syksyssä ihan parasta on pimeys ja sen myötä lisääntyvä tunnelma ja tunnelmointi. Himmeät valot ja kynttilät. Me like.

  Jaana, mä kyllä varmasti kanssa "olisin kuin kotonani" teillä, maut menevät kyllä niin monessa jutussa yksiin :) Nuo kirjaimet ovat kyllä haluttuja ja monesti todella suolaisen hintaisia. Vinkkailempa sua ja muitakin kytistelemään Facebookin kautta tällaista vanhan tavaran kauppiasta: https://www.facebook.com/pages/Goatland-Recycling-Outlet/298865960168483?ref=ts

  Sieltä sain minä ja moni muu iloinen valokirjaimensa kohtuuhinnalla. Ja kaikkea muutakin niiiin ihanaa olisi aina tyrkyllä :)

  Meilläkin on noita katteja kaksin kappalein, joten viiksien kärventymisen kannalta lasipurkit kyllä ajavat asiansa ;)

  VastaaPoista