26.8.2013

Harlekiinia


Meidän elämä on ollut kovin kiireistä viime aikoina. Tuntuu, ettei blogillekaan ole ollut nyt aikaa. Lähestyvä syksy varmasti korjaa tämän tilanteen ja elämä aurinkoisten ilmojen jälkeen vilkastuu blogistaniassakin. Tässä nyt tällainen pieni täytepostaus sisältäen harlekiinikuviovillitystä, joka on hiipinyt ihan vaivihkaa meidän kotiimme. Liittyyköhän tykästyminen tähän kuvioon jotenkin siihen, että olen aina pitänyt salmiakista? ;)


 Keskeneräinen käsityö - tyynynpäällinen työn alla

Nautitaan vielä viimeisistä aurinkoisista kesäpäivistä!

6 kommenttia:

 1. Hihi, söpöjä harlekiinikuvioisia juttuja! Tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niin minäkin tykkään - erityisesti tuosta viimeisestä harlekiinirinsessasta :)

   Poista
 2. Eilen mietinkin mitä Poppelinaan kuuluu :) Ihania tekstiilejä...Salmiakki tuli hetimiten mieleeni,tykkään siitä minäkin...Aikas hellyyttävä tuo viimeinen kuva :) Meillä on nautittu auringosta,ulkona oltu lähes koko ajan ja samalla aloittelin seinien remontoinnin,köökin ruokailutilassa on yksi seinä jolle en tiiä mitä laittaisin :/ Pieni mieliteko olisi maalata siihen iso puu vaan en ole ääneen ideaani heittänyt,luulen että tulisi täystyrmäys...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyväähän tänne - kiirusta vaan ollut niin, ettei tänne virtuaalielämään ole ehtinyt :) Kuulostaa kyllä ihanalta tuo teidän elokuinen elo ja ehdottomasti koitat saada markkinoitua puuidean, olisi kyllä varmasti kiva elementti tilaa elävöittämässä :)

   Poista
 3. Namm...ihana salmiakki....nytkin aski pöydällä vieressä....ja ihana salmiakkikuvio...:)
  Tuo tapetti ON vaan niin ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, nyt mun tekee ihan hulluna mieli salmiakkia :)

   Poista