28.8.2013

Jänniä juttuja


Tässä on nyt tapahtunut parin päivän sisään pari jännää juttua. Toinen niistä oli "the hetki", kun näin kuvan kodistamme ikuistettuna sisustuslehden sivuille. Uusimmassa Unelmien Talo & Koti -lehdessä oli perinteinen takasivun nosto seuraavasta numerosta. Siinähän se komeili. Lempeä lokakuu ja hirsitalon hurmaava tyyli. Tavaamaan tätä juttua pääsee lehden ilmestyessä 25.9.

Tähän on ollut aikaa valmistautua, sillä luova parivaljakko, Ilona ja Hanne, vieraili meillä kesäkuussa ja kuvauksista sovittiin jo viime talvena. Silti tuntui aika jännittävältä ja kutkuttavalta. Hui!

Toinen tähän päivään liittyvä jännityksen aihe löytyy seuraavasta kuvasta. Ystäväni pihapiiristä puretaan vanha hirsitalo ja meidän olisi tarkoitus pelastaa kotiamme lämmittämään kaunis kaakeliuuni. Mieheni on aikaisemmin purkanut lähinnä pönttöuuneja, joten nyt on sitten tarvetta perehtyä kakluunin sielun elämään. Toinen hui!

Toivottavasti kaunokainen saadaan kunnialla siirrettyä meidän tiluksille. Jos jolla kulla on antaa hyviä vinkkejä tähän projektiin, niin otan kiitollisna vastaan!


10 kommenttia:

 1. Olen jo ekaa kertaa lukenut taas jo tänään ilmestyneen lehden....jänää nähdä ensinumerossa kuvia kodistanne....)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännää todellakin! :) Itse hyppäsin suoraan takasivulle ja olen tämän viikon tukkaputkellajuoksussa säästellyt tuota ihanaa aviisia luettavaksi rauhalliseen omaan hetkeeni. Ehkä jo tänään? ;)

   Poista
 2. Mulle tuleekin sopivasti pätkä tuota lehteä. Kiva kiva!

  Onnea uunin kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnentoivotuksista! Ensimmäinen rivi kaakeleita purettu tänään onnistuneesti :)

   Poista
 3. Oi, tulikin tänään lehti, odottaa rauhallista hetkeä... Onpas kiva lukea teidänkin kodista tästä lehdestä! Jee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin lehti odottaa edelleen sitä rauhallista hetkeä... ;) Toki olen malttamattomana jo vähän silmäillyt! Teidän kodista oli kanssa tosi kiva juttu - teki mieli silloin jo mainita, että perässä tullaan :)

   Poista
 4. Katsoinkin, että näyttää tutulta. :) Jännää!!!

  Kyllä onkin kaunis uuni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sä bongasit meidän kodin :) Jännittää ihan hulluna!

   Uuni on todellinen kaunotar, tuo kuva ei välttämättä ihan sumeudessaan anna oikeuksia kyseiselle kaunottarelle :) Ihana ystävä mulla, kun antoi tällaisen lahjan meille!

   Poista
 5. Minäkin tuon mainoksen bongasin lehden takasivulta. Pakko siis ostaa seuraavakin numero! :)

  VastaaPoista
 6. Juuri tilasin tuon lehden ja heti jäin odottamaan tuon kuvan perusteella lokakuun numeroa :).

  VastaaPoista