6.8.2013

Kesää kuvina


Kesä on viuhahtanut taas ennätysvauhtia elokuulle. Ajattelin tähän väliin laittaa pienen kuvakavalkadin moninaisista kesäsattumuksista. Niistä pienistä meidän kesän hetkistä.

 Juhlavaa kesää. Takana kahdet synttärijuhlat - vuosia plakkarissa neljä & kaksi. 
 Ulkoilua
 Sadepäivän puuhina hiekkalaatikko sisätiloissa, hiekkana kesäreissulta ostettua "taikahiekkaa" Löytöjä kirpputorilta - rottinkinen tuolivanhus

 Löytöjä ystävän sukulaisen nurkista, vanha komuutti. Pesty ja puunattu ja löytänyt tiensä makuuhuoneeseen, jossa tulee toimittaman yöpöydän virkaa, kunhan pinnis siirtyy vähän kauemmaksi mamman vierestä. 

 Löytöjä alennusmyynnistä. Ihanan kukertava päiväpeite. 


 Kohtaamisia :)

 Kesäpuuhia - leikkimökin astiat tiskissä
 Uusia taitoja - meidän pieni Nuppunen osaa jo (melkein) istua


Kesäherkuttelua!

5 kommenttia:

 1. Hurmaavia kesäkuvia=) Ihania löytöjä!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia kesältä kertakaikkiaan, oon kade tuosta ihanasta turkoosista komuutista. Meillä on yksi valkoinen komuutti eteisessä, joka luultavasti lähtee kiertoon, se on meille liian leveä tilaan kuin tilaan :) Tuo teidän malli näyttää sirommalta! Tuoli, peitot, täkit, monta muuta asiaa - NAM! Teidän koti on todella kaunis ja elämää täynnä :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja kesäkuvia!
  Ihana tuo komuutti! Väri on ihan täydellinen.

  VastaaPoista
 4. Mageeta meininkiä teillä ollut ja miten hienot ne tuikkukuppien pitsit!!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommentoijille :)

  Anni, sääli ettei komuutti ole löytänyt teiltä paikkaansa. Mutta varmasti löydät jotain kivaa tilalle ennemmin tai myöhemmin - huonekalukaruselli pyörii :)

  Jaana, tuo komuutin väri on kyllä herkullinen! En hetkeäkään miettinyt värin muuttamista :)

  Susanna, nuo tuikkukippojen pitsit ovat itse asiassa Rinsessalle virkkaamiani ja tärkkäämiäni kruunuja, mutta välillä joutavat leikeistä äidin kynttilöitäkin sulostuttamaan :)

  VastaaPoista