8.8.2013

FanttifanitusAjattelin pitkästä aikaa tehdä haaveilupostauksen. Jotain mitä tahtoisin ostaa, mutta järki sanoo toisin. Täällä blogissahan sitten voi aina haaveilla ja internetin ihmeellisessä maailmassa katsella haaveilujen kohteita.

Tällä kertaa "minä haluaisin" -postauksen aihe on ruotsalaisen Littlephantin (klik!) laukku. Voi ihanuutta. Mustaa, valkoista ja keltaista hyvässä kombinaatiossa ja kivassa kuosissa. Ennen kaikkea laukun koko on riittävä. Perfect. Tällainen kolmen pienen lapsen äiti tarvitsee tien päälle tai ihan vaan pikkupiipahdukselle yleensä melkoisen tavara-arsenaalin. Tuohon Littlephantin laukkuun koko tavarapaljous mahtuisi. Kyseessähän on siis oikeasti hoitolaukku, mutta tuo veska ei ole sellainen perinteisen hoitolaukun mallinen - itse asiassa malleja löytyy kaksin kappalein - vaan iloisen pirteän näköinen käsilaukku, jota voisi käyttää hyvin vauvapölyn laskeuduttuakin.

No, miksi en sitten sitä osta... Laukku vaan on tässä elämäntilanteessa (kotiäidille) liian kallis. Mutta onneksi Littlephantilla on paljon muutakin ei-niin-kallista kotiinkannettavaa.

Itse tutustuin Littlephantiin ensimmäisen kerran, kun viime vuonna joulun alla Lindexiin tuli ensimmäinen fanttimallisto myyntiin. Vastasyntynyt Nuppunen sai tuolloin Littlephant-joulumekon ja sen jälkeen olenkin aina silloin tällöin noita vaatteita ostanut. Viimeksi tytöille legginsit ja pojalle olohousut sekä t-paidan. Kivoja ovat!

Netistä kun klikkailee Littlephantin omalle sivustolle, niin huomaa että tuotanto ei rajoitu pelkästään tekstiileihin. Tarjontaa on vauvaleluista mukeihin ja sisustustarroista viirinauhoihin. Suomessa tuotteita myy ainakin Lekmerin verkkokauppa.

Vaikka tämä oli nyt tällainen hehkutuspostaus, kyseessä ei kuitenkaan (tälläkään kertaa) ollut sponsoroitu tarinointi. Tämä oli ihan puhtaasti meikäläisen himotuspostaus :) Alla vielä pari makupalaa Littlephantin -sivuilta lainattuna sekä muutama omista kuva-arkistoista kaivettu.

5 kommenttia:

 1. No nyt mä menin jo innostumaan noista kasseista ja varsinkin tuosta toisesta kelta mustasta... 170e ja taas kasvatetaan pettymyksen sietokykä o.O Aivan ihania sisustustuotteita ja kaikkea!

  VastaaPoista
 2. Samaa laukkua minäkin olen ihaillut, ja nimenomaan ihan vain käsilaukuksi. Hinta tosiaan hivenen suolainen, joten ainakin toistaiseksi on jäänyt ostamatta.

  VastaaPoista
 3. Aina voi haaveilla, mutta tosiaan itsellänikin järki on iskenyt päälle :) Ihana laukku kyllä!

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Minäkin olen haaveillut Littlephantin laukusta, tosin siitä Messenger-mallista.
  Hinta on vähän suolainen, mutta.. jospa sitä jostain rääpii rahat kasaan ;)

  Kiva blogi sinulla! Ihania kuvia ja kivat tekstit.
  Mukavaa syksyn jatkoa sinulle!
  T: mamma rv 39+6

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämä itseänikin edelleen kaivelee takaraivossa, vaikka olen yrittänyt unohtaa tämän haaveen... Kiva, kun jätit kommenttisi vierailusta :) Ja ihanaa odotusta vai olisikohan jo onnitteluiden paikka... :)

   Poista