21.9.2013

DIY PaperitähtiAskartelin tänään lasten leikkihuoneeseen värikkäitä paperitähtiä. Ohje oli jäänyt mieleeni kummittelemaan viimevuotisesta Kotivinkin joulunumerosta. Joulun alla oli muut jutut ja touhut mielessä, joten jäi tämä kokeilematta.

Nyt sitten tehtiin Tigerin papereista vähemmän jouluisia - kirjavia ja kukikkaita - tähtiä lastenhuoneen kattoon tuikkimaan. Lopulta hiissasin sinne omatekemien paperitähtien seuraksi myös ihan oikean joulutähdenkin. Kai näitä nyt voi pitää tällaisena pimeiden syysiltojen ilonakin, vaikka sinne jouluun on vielä hurjasti matkaa :)

Ohjeen tähän paperitähteen löysin lopulta Ylen Olotilasta (klik!). Siellä on yksityiskohtaiset ohjeet ja havainnollistavat kuvatkin. Ensimmäisen version onnistuin kuitenkin tähdistä sössimään hyvistä ohjeista huolimatta...

Lasten leikkihuoneessa on tuollainen pötköttelypeti, jossa leikitään ja luetaan päiväsaikaan. Tähdet ripustin Ikean katosverhon sisään, niin saatiin samalla hauska maja aikaiseksi. Tyynyistäkin löytyy tunnelmaan sopivasti taivaankappaleita. Rinsessan mielestä tämä uusi viritys on nyt sitten luonnollisesti nimeltään tähtimaja :)
Lapset pidin touhussa mukana ja askartelivat askartelutehtaan toisella tuotantolinjalla taikasauvoja. Äiti taiottiin askartelun jälkeen tuliterällä taikasauvalla sateenkaaren päähän - taivaskappale se sateenkaarikin :)


 Hauskaa viikonloppua!

9 kommenttia:

 1. Aivan mahtavia tähtiä ja taikasauvoja ! Tykkään noista kuoseista.

  VastaaPoista
 2. Ihanat tähdet, mie tein viime jouluks ja kyllä - sössin muutaman hyvistä ohjeista huolimatta :D

  Tuo taikasauva idea pitääkin ottaa talteen, kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 3. Kivoja tähtiä. Meillä poitsu teki näitä viime vuonna koulussa ja äiti oli niin ylpeä hienoista tähdistä!

  VastaaPoista
 4. Mahtavia askarteluja! Tähdistä tuli tosi kivat =)

  VastaaPoista
 5. Onpas ihania ja hauskoja! Kopion heti ohjeen talteen. ;)

  VastaaPoista
 6. Olipas kiva tähti-idea :) Minä kopioin heti ohjeen itselleni ja aion kyllä testata.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille kommenteista ja kehuista :)

  Muutamalle siis jo tuttu juttu ja muutama inspiroitui testaamaan tähtösiä. Mahtavaa! Nämä olivat kyllä tosi kivoja tehdäkin (kunhan siitä alun sössimisestä selvittiin - Anni, lohduttavaa kuulla että niin on käynyt muillekin ;)).

  Itse aion seuraavaksi testata tapeteista ja sitten tietty lähempänä joulua voisi kokeilla jotain jouluisempaa versiota :)

  VastaaPoista
 8. Kauniita tähtiä olet tehnyt! Minä tein noita samanlaisia tähtiä viime joulun alla, mutta ei ne noin kauniita ollut :D Ihanan värisiä nuo tähdet, ja kaunis blogi sinulla jään lukemaan.

  VastaaPoista