18.4.2014

Pääsiäistä


Arki on vienyt kaiken energian ja en ole ehtinyt tänne blogiinkaan kirjoittelemaan. Toisaalta ei tässä ole ihan hirveästi kirjoitettavaakaan, kun remontti ei etene, kodissa ei tapahdu mitään sisustusrintamalla, eikä käsitöihin tai muuhun näpertelyynkään ole oikein aikaa.

Nyt kuitenkin täällä taas tämän kivan harrastuksen parissa laitan muutaman kuvan meidän pääsiäisestä. Me vietämme pääsiäistä kotikolossa toipuen arjen hulinasta. Päivä on sujunut sopivissa määrin ulkoillen ja herkutellen. Vielä on tarkoitus lähteä tuonne pihamaalle möyrimään, joten toivotan tässä vain pikaisesti oikein iloista pääsiäistä kaikille!

 Näin hienot sormenjälkipuput olivat syntyneet hoidossa.  Ystävän kanssa tapettikaupoilla nappasin "saa ottaa" -laarista palasen Pihlgrén & Ritolan tapettia. Jotenkin se palanen päätyi seinälle ja hetken jo mietin, että mitä jos... Kunnes tulin järkiini :)12 kommenttia:

 1. Heippa. Semmoista se elämä on, että välillä tehdään enemmän ja toisinaan vähemmän. Mekin otamme pääsiäisen vastaan tervetulleena breikkinä. Sitä tietää, että kevään mennessä eteenpäin ja kesän kolkutellessa ovelle alkavat ulkosivuremppa ja katon maalaus. Nyt vielä huokaistaan ja nostetaan jalat rahille. Hyvää pääsiäistä teille kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä suunnitelmissa samoja juttuja, julkisivun kohentamista, jos vaan energiaa riittää. Kiitos pääsiäistoivotuksista ja aurinkoista alkukesää sinne!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos pääsiäistoivotuksista ja aurinkoista alkukesää sinne!

   Poista
 3. Mulla vähän sama juttu, ei tahdo aikaa ja energiaa riittää blogiin asti. Onneksi nyt on monta päivää vapaata, niin ehtii touhuta kotona.
  Mukavaa pääsiäistä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pääsiäistoivotuksista ja aurinkoisia alkukesän päiviä sinne! Joo, aika on entistä enemmän kortilla, mutta silti ei tätä rakasta harrastusta voi kokonaankaan hylätä, siispä blogataan, kun ehditään ;)

   Poista
 4. Mukava lukea välillä kuulumisia :) Välillä se inspiraatio iskee näpytellä kuulumisia tänne, toisinaan ei. Ei siitä toinna ainakaan ressata. Mukavaa pääsiäistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kirjoitetaan kun inspaa ja jos ei inspaa, niin sitten odotellaan, että inspaa :) Kiitos pääsiäistoivotuksista ja hyvää alkukesää sinne! :)

   Poista
 5. Heippa taasen. Kehitin niin hauskan haasteen, että ajattelin heittää sen sinulle myös. Käy kurkkaamassa mistä on kyse MiruMarussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, käynpä kurkkimassa paremmalla ajalla, mistä on kyse :)

   Poista
 6. Heippa. Blogissani on haaste sinulle :) http://sansane.blogspot.fi/2014/05/39-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, täytyypä käydä tutustumassa haasteeseen :)

   Poista