3.1.2015

Käykö täällä enää kukaan?


Juhannuksesta asti olen pitänyt hiljaiseloa blogissa. Jotenkin koko ajan kynnys kirjoittaa blogiin kasvoi ja kasvoi ajan kuluessa, eikä uutta blogikirjoitusta koskaan tullut. Mitään ihmeellistä meille ei ole tapahtunut ja kaikki on kunnossa. Huolehtivaisia viestejäkin olen jo ehtinyt saada hiljaisuuden vuoksi. Kiitos välittämisestä ♥

Niin, miksi oikeastaan pidin tauon? Kesällä keskityin kovasti lomailuun painettuani vuoden alusta tukka pitkällä työn touhussa monen vuoden kotiäitiyden jälkeen. Loman jälkeen taas työt veivät mennessään. Lisäksi mieheni sai syksyllä uuden vaativamman työn, joka heijastui kotielämäämme siten, että hän oli (ja on edelleen) enemmän pois. Olen siis keskittynyt siihen olennaisimpaan, perhe-elämään ja lasten kanssa touhuamiseen. Aikaa muuhun ei juuri ole riittänyt. Tähän kun vielä lisää sen, että työkseni kaiken muun ohessa kirjoitan blogian ja ylläpidän sosiaalisen median kanavia, on ruutuun tuijotettu työmaalla jo ihan tarpeeksi ja mediaähky valmis.

Pohdin kovasti myös blogin sulkemista, koska aikaa ja energiaa blogin ylläpitämiseen ei ole riitttänyt. Olenkin tässä blogihiljaisuuden aikana koukuttunut Instagramiin (klik!) ja sitä kautta meidän perheen kuvia ja tunnelmia näkee lähes päivittäin. Se on todella helppo ja aikaaviemätön kommunikoinnin muoto.

Blogi alkoi aikoinaan (vuonna 2009, huh!) ensimmäisen äitiyslomani henkireikänä, ja tänne oli tarkoitus dokumentoida talon remontointiprojektia ja käsityöjuttuja. Nopeasti rönsyiltiin muihinkin aiheisiin ja kivaa on ollut! En aio nyt sulkea blogia, sillä edelleen rakastan tätä hommaa kovasti. Lisäksi huomaan saman, minkä joku toinen bloggaaja (en muista blogia, pahoittelut) joskus tauon jälkeen totesi. Ei tule otettua niin paljoa kuvia, kun ei pidä blogia.

En siis lupaa tiivistä päivitystahtia, vaan hidasta, ruuhkavuosiin sopivaa kirjoittelua. Tässä on nyt kuuden kuukauden tauko takana, joten varmasti kirjoitettavaa löytyy myös siltä ajalta. Mm. meidän talon on saanut uuden värin ja synttäreitäkin on juhlittu ihan lähiaikoina. Palataan näihin ja muihin asioihin myöhemmin.

Tässä muutamia kuvatunnelmia meiltä juuri nyt. Nyt ihan jännittää, että käykö täällä enää kukaan!?

Nuppunen on vallannut isosiskonsa huoneen ♥

23 kommenttia:

 1. Löysin tänne instanssi kautta :) olisi mukava lueskella jatkossa lisää täällä blogin puolella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Tervetuloa! Enköhän minä tänne aina silloin tällöin jotain saa aikaiseksi :)

   Poista
 2. Minä olen täällä edelleen! Ja olen käynyt instassa katselemassa kuviasi.
  Ihanaa, että olet taas palannut! Sinun blogisi oli ensimmäisiä blogeja joita aloin aikoinaan seuraamaan ja tykkään ihan hirmuisesti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa! Oletkin jo monivuotinen vakikävijä ♥ Kyllä tämä taival jatkuu. Kävin tässä pikaisesti kurkkimassa sinunkin blogiasi ja teidän tämänvuotiset joululahjat (ihana perinne teillä!). Palaan sinne kyllä vielä ajan kanssa :)

   Poista
 3. Kyllä! Täällä ollaan! Kiva kuulla ja nähdä kauniita kuviasi. Laatu korvaa määrän. Kotikuvat saavat aina sukat mykkyrälle! Kiitos! Onnellista uutta vuotta 2015! Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja sinne myös onnelista uutta vuotta ♥

   Poista
 4. Ihan melkein saman tekstin olisin voinut kirjoittaa itsekkin! Blogi eläköön elämäntilanteen mukaan..Ainakin mua helpotti, kun päätin olla stressaamatta päivityksistä ja kuitenkin halusin säilyttää kaiken neljän vuoden aikana sinne kerääntyneen. Ilot ja surut =)

  Myös muiden blogien lukemiset on vähentyneet kovasti työ ja lapsi kiireiden myötä, mutta insta kyllä valtaa alaa täälläkin!

  Ihanaa tätä vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että samoja fiiliksiä löytyy muiltakin. Vertaistuki paras tuki ;) Blogi seuraa elämäntilanteissa mukana, sitähän varten tämä on aikanaan perustettukin. Ihanaa uutta vuotta ja seurailen teidän eloa täällä ja instassa :)

   Poista
 5. Kiva, kun olet palannut! Ymmärrän kyllä hyvin tuon kaiken mistä kirjoitit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kynnys ylitetty ja takaisin ollaan. Hyvillä mielin ja kivaa on :)

   Poista
 6. Kyllä täällä vielä ollaan, kiva kuulla täällä blogissakin kuulumisia(instaa seuraan!)-katjastiina

  VastaaPoista
 7. Kyllä käyn, minä;) Sinulla on kiva blogi. Ja bloggailutahti hitaampanakin on ihan jees:) Mukavaa tätä vuotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mahtavaa että sinäkin! Onnelista alkanutta vuotta myös sinne!

   Poista
 8. Kyllä tänne lukijat löytää aina kun uusi postaus tulee.:) Ja näin olen ainakin itse miettinyt kun olen funtsinut myös vähän bloggaamisen himmaamista, kyllä tämä oman aikansa ottaa...Hyvää uutta vuotta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se taitaa olla, vaikka kovasti jännittkin! :) Onnellista alkanutta vuotta teillekin!

   Poista
 9. Onnellisena huokaan- onneksi sinäkin! Minullakin on tässä takana pitkä bloggaustauko ja olen potenut asiasta ihan huonoa omatuntoa.. Aion jatkaa bloggailua, mutta vain hitaalla tahdilla, sopivasti perhe-elon välissä. Ihanaa uutta vuotta! Jatkan ilolla juttujesi lukemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vertaistukea näihin ajatuksiin löytyy täältä ja kiva tosiaan, että en ole yksin näiden ajatusten kanssa :) Kävin sinunkin blogiasi nopeasti kurkkaamassa, ja palaan yläkerran remppakuviin vielä ajatuksella :) Onnellista alkanutta vuotta myös sinne ♥

   Poista
 10. Kyllä täällä yhä seuraillaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Onnellista alkanutta vuotta teidän poppoolle :)

   Poista
 11. Moikka! Löysin blogisi joku aika sitten ja ihanasta sisustuksesta innostuneena kahlasin lopulta koko blogin läpi. Toivottavasti innostut vielä kirjoittamaan ja kuvaamaan tänne blogiin, insta kun on mun mielestä jotenki vähän sieluton... Meitä yhdistää ainakin rakkaus vaaleanpunaiseen eli jos joskus ehdit niin tervetuloa kurkkaamaan meille tassatalossa.blogspot.fi :)

  VastaaPoista