6.1.2015

Paluu arkeenVoi, miten ihanaa oli lukea kaikki kommentit, joita olin edelliseen comeback-kirjoitukseeni saanut. Kiitos niistä ♥ Mukava huomata, että monet blogitutut tänne edelleen tiensä löysivät ja uusiakin lukijoita ilmoittautui! Minulla onkin sitten ilo istahtaa joku ilta ajatuksella alas ja kurkkia lävitse vielä muiden blogit. Mitä kaikkea tässä onkaan poissaoloni aikana ehtinyt sattumaan.

Huomenna koittaa paluu arkeen. Lapset menevät hoitoon ja itse ajelen isoon kaupunkiin töihin. Joululoma tuli tarpeeseen ja on ollut pitkä, ihana ja rentouttava. Oikein mitään emme ole tehneet, olleet vain kotona ja välillä tavanneet ystäviä. Jotain pientä maalausprojektiakin tässä on ollut, mutta niistä myöhemmin. Käsitöihinkin olen taas saanut kipinän toivuttuani tenniskyynärpäästä (moinen "urheiluvamma" esti virkkaamisen ja kutomisen täysin, sopivasti juuri joulun alla... Murh!).

Tästä kirjoituksestakin tuli nyt tällainen yleinen jaarittelu ja kuvakavalkadi. Pientä alkulämmittelyä taas tähän blogitouhuun ;)

p.s. Reilut -20 astetta paukkupakkasta piti meidät sisätiloissa. Riehumiseksihan se meni, kuten kuvista näkyy...
Vauhdikasta Loppiaista kaikille!

9 kommenttia:

 1. Kiva, kun olet ehtinyt päivittämään blogiasi eli kyllä täällä seuraillaan yhä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee! Mahtavaa ja kiva, kun jätit jäljen vierailustasi :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos ♥ reagoin myöhässä ja toivotan mukavaa ihan tavallista keskiviikkoiltaa teille :)

   Poista
 3. Herkullinen värimaaialma kodissanne! Tammikuun iloja! Tuija

  VastaaPoista
 4. Värimaailma, piti kirjoittamani!

  VastaaPoista